elde

Success Stories

Απόφοιτοι προγραμμάτων Διττής Εκπαίδευσης που τώρα εργάζονται ως επιτυχημένοι επαγγελματίες σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα μοιράζονται την ιστορία τους

«Σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη μου είχε η Διττή Εκπαίδευση η οποία ήταν κάτι πολύ διαφορετικό και ξεχωριστό από τα συνηθισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στον Ξενοδοχειακό και Επισιτιστικό Τομέα. Μας βοήθησε να βρούμε και να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες και τις ικανότητες μας, η προσπάθειά μας εκτιμήθηκε και μας προσανατόλισε στο να εξελιχθούμε σε επαγγελματίες από το πρώτο κιόλας έτος.» (Περισσότερα…)

Κωνσταντίνα Ζωγράφου, Reservations Manager Hotels of Athens

«Αυτό που κρατάω από το πρόγραμμα είναι ότι μου έδειξε την αξία της αυτομόρφωσης, μου καλλιέργησε περισσότερο μια πολυπολιτισμική πλευρά και μου επέτρεψε να ξεκινήσω να οικοδομώ μια στέρεη καριέρα με σοβαρότητα, επιμονή και ξεκάθαρο στόχο.» (Περισσότερα…)

Γιάννης Πασσαδάκης, Υπεύθυνος Room Service Ξενοδοχείο Elounda Beach

«Αυτό που δε θα ξεχάσω από τη σχολή είναι τα άτομα που γνώρισα και μέσω αυτών έμαθα πολλά, αλλά και των καθηγητών μου που με βοήθησαν να καταλάβω πόσο σημαντικό είναι να έχεις γνώση, υπομονή και θέληση με σκοπό να πετύχεις τους στόχους σου.» (Περισσότερα…)

Γιώργος Τσιμπινός, Bar Supervisor Robinson Club Daidalos Kos

«Οι καθηγητές μου με βοήθησαν πολύ σε αυτό όπως και οι άξιοι εκπαιδευτές που είχα κατά την ενδοεπιχειρησιακή μου εκπαίδευση. Μου δίδαξαν πως μέσα από αυτό το πρόγραμμα γίνεσαι ένας έτοιμος επαγγελματίας με στόχο την διαρκή εξέλιξη και πως με το χαμόγελο και την καλλιέργεια των ικανοτήτων σου βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.» (Περισσότερα…)

Χριστίνα Παπασταθοπούλου, Α’ Σερβιτόρος Creta Palace

«Αν θα συνέστηνα το πρόγραμμα σε κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά να δουλέψει και να κάνει μια σωστή καριέρα στη Μαγειρική; Με κλειστά μάτια!» (Περισσότερα…)

Γιώργος Παππάς, Β’ Μάγειρας My Mykonos Boutique Hotel

«Είμαι αφάνταστα τυχερή που φοίτησα στο πρόγραμμα αυτό καθώς είναι διαφορετικό από όλες τις υπόλοιπες σχολές. Τα υψηλά κριτήρια εκπαίδευσης, οι καθηγητές και οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές κατέστησαν την πορεία μου επιτυχημένη και ανερχόμενη.» (Περισσότερα…)

Ροδούλα Σαπλαχίδου, Β’ Μάγειρας σε Κεντρικό Εστιατόριο της Αθήνας

«Αυτό που κρατάω από αυτή την σχολή είναι οι καθηγητές μου που χάρη σε εκείνους κατάφερα να φτάσω σε ένα σημείο με υπομονή και επιμονή το όνειρό μου.» (Περισσότερα…)

Muhamet Veshi Ανέστης, Β’ Μάγειρας Όμιλος Aldemar Resorts

«Θέλω να ευχαριστήσω την σχολή και ειδικά του καθηγητές μου που με βοήθησαν να καταφέρω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να συνεχίζω να πετυχαίνω τους στόχους μου!» (Περισσότερα…)

Κωνσταντίνα Θωμαΐδη, Ζεστή και Κρύα Κουζίνα Amirandes Exclusive Resort

«Το πρόγραμμα μου πρόσφερε τη ευκαιρία να έχω έναν μαγειρικό τρόπο ζωής που να με εκφράζει, που με κάνει να νιώθω μέρος μια ομάδας, να δημιουργώ και να ζω μια ζωή γεμάτη δυνατές συγκινήσεις και πάθος.» (Περισσότερα…)

Γιάννης Αλίμπαλης, Α’ Μάγειρας Εστιατόριο Scorpios Mykonos

«Εφόσον κάποιος παρακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα όλος ο κόσμος είναι ανοιχτός και θα μπορέσει να φτάσει εκεί που επιθυμεί. Συμβουλή μου; Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!» (Περισσότερα…)

Μαρίνος Φιφλής, Front Office ROBINSON Club Daidalos Kos

«Θέλω να επισημάνω πόσο σημαντικό ήταν το έργο της σχολής για την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και την εξέλιξη που έχουμε όλα τα παιδιά της σχολής.» (Περισσότερα…)

Σημέλα Σαντσαρίδου, Reception Kubic Athens Smart Hotel

«Ένα από τα στοιχεία που βρήκα ενδιαφέροντα στο πρόγραμμα ήταν η σύντομη διάρκεια των θεωρητικών-εργαστηριακών μαθημάτων, μόλις 16 εβδομάδες, και μετά απασχόληση στην ξενοδοχειακή επιχείρηση με την οποία είχαμε υπογράψει συμφωνητικό πριν καν αρχίσουν τα μαθήματα.» (Περισσότερα…)

Έκτορας Χατζιδάκης, Night Receptionist Grecotel Athena Pallas Hotel

«Ως επαγγελματίας πια μπορώ να πω με σιγουριά ότι όσες φορές και να γύριζε ο χρόνος πίσω πάλι θα έκανα την ίδια επιλογή χωρίς να το μετανιώσω ούτε λεπτό!» (Περισσότερα…)

Σοφινίκη Καγιούλη, Β’ Μάγειρας Grand Resort Lagonisi

«Πάντα θα είμαι ευγνώμων για τους καθηγητές μου που μου έμαθαν πολλά και μαγειρικά αλλά και γενικότερα. Κυρίως όμως διότι βλέπω να γίνεται πράξη αυτό που μας έλεγαν, πως μόνο με πείσμα, υπομονή και επιμονή μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.» (Περισσότερα…)

Σωκράτης Δασκάλου, Chef De Partie Robinson Club Amade

«Το πρόγραμμα αυτό μου έδωσε την δυνατότητα να δω όλα τα τμήματα ενός ξενοδοχείου, να εργαστώ πάνω σε αυτά, ώστε να έχω την επιλογή να διαλέξω ακριβώς σε ποιο κομμάτι θέλω να απασχοληθώ.» (Περισσότερα…)

Ερασμία Πολίτη, Β’ Σερβιτόρος Athens Marriott

«Σε κάθε περίπτωση, καμία πρόταση δεν θα είχα να σκεφτώ αν δεν φοιτούσα σ’ αυτή τη σχολή, αν δεν είχα αυτούς τους καθηγητές και αν δεν είχα ακολουθήσει την ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση. Και θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους μου τους καθηγητές και ενδοεπιχειρησιακούς εκπαιδευτές που μου άνοιξαν δρόμους που δεν είχα καν φανταστεί.» (Περισσότερα…)

Αντώνης Τσέλα, F&B Trainee Όμιλος Aldemar Resorts

«Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη σχολή και τους καθηγητές μου οι οποίοι μου έδωσαν τις κατάλληλες βάσεις και βοήθησαν να κάνω το τέλειο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα καθώς και στην επίτευξη των στόχων μου!» (Περισσότερα…)

Θεόδωρος Σμαρδάς, Επαγγελματίας Μάγειρας Grecotel Amirandes Exclusive Resort

«Οι σπουδές μας, μας ετοιμάζουν για επαγγελματίες μάγειρες, με προσόντα που θα μας επιτρέψουν να ξεχωρίσουμε στο χώρο αυτό.» (Περισσότερα…)

Χρήστος Λαχανάς, Chef de Partie ROBINSON Club, Daidalos Kos – Aroza Switzerland

«Στα τρία αυτά έτη της σχολής αλλά και της πρακτικής άσκησης γνώρισα ανθρώπους οι οποίοι μου έμαθαν πολλά, με έκαναν να αγαπήσω ακόμα περισσότερο αυτό που έχω επιλέξει να ασκώ ως επάγγελμα και μου έδωσαν εφόδια και κίνητρα για να γίνω καλύτερη.» (Περισσότερα…)

Αναστασία Ζαφείρη, Γ’ Μάγειρας ALDEMAR Knossos Royal & Royal Villas

«Κατάφερα να έχω μια θέση στην αγορά εργασίας και νιώθω πραγματικά ότι είμαι στο σωστό δρόμο να γίνω ειδικός όχι μόνο σε έναν αόριστο τομέα, αλλά στον τομέα που σπούδασα και που σταδιοδρομώ.» (Περισσότερα…)

Αμπντάλα Σαράφ, Υπεύθυνος Νυχτερινού Room Service The Margi Hotel

«Σήμερα αντιλαμβάνομαι τα μηνύματα και τις αξίες, που μου μετέδωσαν οι καθηγητές μου με πολύ κόπο. Αφοσίωση στην εργασία μου και σεβασμό απέναντι στον πελάτη, τον εαυτό μου και τον Ελληνικό Τουρισμό.» (Περισσότερα…)

Αλέξανδρος Reinhardt, Guest Relations Officer ΤΑΤΟΪ CLUB

«Κατά την άποψη μου και βιώνοντας την συγκεκριμένη εκπαίδευση, μόνο επιτυχία δεν θα μπορούσε να είναι, εφόσον, το 92% των συμφοιτητών μου συνεχίζουν ως επαγγελματίες σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4* και 5*.» (Περισσότερα…)

Κωνσταντίνα-Βασιλική Νιάρχου, Assistant Sales & Reservations Manager Plaza Resort Hotel 5*

«Στη σχολή διδάσκεται η Εστιατορική Τέχνη, από τους πλέον καταξιωμένους και έμπειρους εκπαιδευτές στο χώρο. Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους κύριους λόγους που επέλεξα να ακολουθήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα! Ήθελα να είμαι δίπλα στους καλύτερους εκπαιδευτές – δασκάλους!» (Περισσότερα…)

Κύριλλος Καρατζάς, Α΄ Σερβιτόρος Negreponte Resort Eretria

«Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ευκαιρία που μου δόθηκε! Ένα ευχαριστώ στους καθηγητές μου και στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο που συνέβαλαν για να είμαι πια μια πολίτης του κόσμου!!!» (Περισσότερα…)

Σοφία Καρλατήρα, Σερβιτόρος Α’ Κρουαζιερόπλοια TUI

«Και ενώ όλοι αναρωτιούνται τι είναι ευτυχία, εγώ απαντώ ότι για μένα, ευτυχία είναι να μετέχεις ενός προγράμματος που σε παίρνει από το χεράκι και σε οδηγεί σε έναν καινούργιο, μαγικό κόσμο. Και όλο αυτό έγινε με τους καθηγητές μου στους οποίους χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βοήθεια, την αγάπη και το ενδιαφέρον τους!» (Περισσότερα…)

Μαριάννα Νικολακοπούλου, Restaurant Steward “Mein Schiff”, TUI

«Όταν «σκόνταψα» στο MENDI ένιωσα ότι ήταν το ιδανικό πρόγραμμα! Καινοτόμο, έξυπνο και εξαιρετικό αφού συνδυάζει θεωρία και πράξη!» (Περισσότερα…)

Γιώργος Χριστόπουλος, Σερβιτόρος Α’ Aquila Atlantis Hotel, Ηράκλειο Κρήτης

top