elde

Ο/Η Μάγειρας/Μαγείρισσα είναι σε θέση να υλοποιεί όλη την παραγωγική διαδικασία για την προετοιμασία και το σερβίρισμα διαφόρων ειδών πιάτων. Εργάζεται στην κουζίνα της ξενοδοχειακής/επισιτιστικής μονάδας, επιμελείται και οργανώνει τη λειτουργία της, προετοιμάζει, παρασκευάζει και παραθέτει τα εδέσματα για μικρές και μεγάλες ομάδες ατόμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας της μονάδας και τα προβλεπόμενα επίπεδα υγιεινής.

Οι γνώσεις, που αποκτούνται με την παρακολούθηση του τριετούς προγράμματος για το επάγγελμα του/της Μάγειρα/Μαγείρισσας περιλαμβάνουν:

Οργάνωση κουζίνας
Οργάνωση προμηθειών και αποθήκευσης
Κοστολόγηση Υλικών
Σύνθεση Μενού
Ανατομία & Τεμαχισμός Κρεάτων
Προετοιμασία διαφόρων ειδών πιάτων (κρύα, λαχανικά, σνακ, μπουφέ, a la carte)
Τοπική και ∆ιεθνή Κουζίνα
Μενού με ακολουθία πιάτων
Παρασκευή Επιδορπίων / Γλυκών
Αρχές Μάρκετινγκ Τροφίμων
Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας
Διεθνή Ορολογία Διατροφής (Αγγλικά, Γερμανικά)

Για το κόστος συμμετοχής στα προγράμματα DUAL Hellas μπορείτε να ενημερωθείτε από το εκπαιδευτικό μας κέντρο.

Θέλετε και εσείς να γίνετε επαγγελματίας στο χώρο της Μαγειρικής;

 

Ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις εγγραφής και εξασφαλίστε μία θέση στο πρόγραμμα εκπαίδευσης εδώ!

top