elde

Το παρόν πρόγραμμα παρέχει γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν γενικά τη λειτουργία του Μπαρ και κρίνεται απαραίτητη η παρακολούθησή του από επαγγελματίες ή ερασιτέχνες που θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιημένη επαγγελματική εκπαίδευση της τέχνης του Μπαρ.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που πρέπει να εφαρμόζονται σε ένα νευραλγικό τομέα της επισιτιστικής – ξενοδοχειακής βιομηχανίας, στο χώρο του Μπαρ.

Ο ρόλος του bartender – Προσωπικό στο Μπαρ
Υγιεινή & ασφάλεια στο Μπαρ – Η κατανάλωση αλκοόλ
Νοθευμένα ποτά – Εξυπηρέτηση πελατών στο Μπαρ – Επικοινωνία
Διαχείριση εξοπλισμού Μπαρ, σκεύη, συσκευές – Τύποι και κατηγορίες Μπαρ – Σχεδιασμός, διαρρύθμιση Μπαρ
Κατηγορίες ποτηριών & χρήση
Διαδικασίες λειτουργίας Μπαρ (προετοιμασία – τακτοποίηση μπάρας – λειτουργία – αποκατάσταση)
Κλίμακες μέτρησης, μεζούρες
Ποτογνωσία: Ιστορία – παραγωγή, απόσταξη, εκχύλιση, αλκοόλη – κατηγορίες ποτών (θεωρία – γευσιγνωσία)
Bitter, Anise, Fortified, Vermouth, Whisky, Gin, Rum, Vodka, Tequila
Brandy, Cognac, Armagnac, Calvados, Kirsch, αποστάγματα φρούτων, τσίπουρο, Λικέρ
Μη αλκοολούχα ποτά, Κρασιά, κ.α.
Σύνθετα ποτά (cocktails) – Κατηγορίες και οικογένειες cocktails
Τεχνικές παρασκευής και παράθεσης cocktails
Τα επίσημα cocktails της Διεθνούς Ένωσης Bartenders – Τα δημοφιλέστερα cocktails
Τρόποι διακόσμησης ποτών – Σύνθετες Γαρνιτούρες
Bar Management – Bar Marketing – Διαχείριση – Προμήθειες Μπαρ – Έλεγχος κοστολόγηση
Σύνταξη καταλόγου
Προώθηση πωλήσεων – Διαφήμιση

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε διάστημα 5 εβδομάδων.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Certificate in Professional Bartending οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση από την Διεθνή Ένωση Bartenders.

Για το κόστος συμμετοχής στα προγράμματα DUAL Hellas μπορείτε να ενημερωθείτε από το εκπαιδευτικό μας κέντρο.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

top